DE ZOEKTOCHT NAAR NOG MEER EN NOG BETER

DOOR NON-STOP ONTWIKKELEN BLIJVEN WE AAN DE TOP!!

Onze engineers zijn altijd op zoek naar meer en beter. We willen dat jouw motor het winnende resultaat geeft en blijft geven. Onze engineers maken daarvoor gebruik van de meest geavanceerde 3D CAD en simulatieprogramma’s. Naast onze eigen ontwikkelings programma's leveren we ook engineering werk op aanvraag. Jouw specifieke opdracht of wens op vlak van motor of elektronica engineering is voor ons een nieuwe uitdaging die we graag samen aangaan.

ENGINEEREN VAN HIGH END RACING PARTS

Onze engineers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van high end racing parts. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe we betrouwbaarheid en prestaties in een goede balans samen kunnen brengen. We werken daarbij intensief samen met een selectie van de beste producenten voor race onderdelen ter wereld.

Voor het ontwikkelen van deze high end onderdelen maken wij gebruik van simulaties in het software pakket Ricardo. In dit simulatie programma kunnen wij het onderdeel in een digitaal model van de motor virtueel testen. Zo werken wij, door softwarematig te testen, het ontwerp verder uit naar het ultimate design. Anders dan vroeger weten we dus nu voor de eigenlijke productie van het onderdeel de performance.

CUSTOM MADE 3D- PRINT PARTS

De laatste jaren is het gebruik van 3D geprinte onderdelen flink toegenomen. Onze enigneers gebruiken deze techniek veelvuldig bij de productie van onze motoren. 3D printen geeft namelijk een haast ongelimiteerde ontwerpvrijheid als het gaat om vormontwerpen. Ideaal als je geen concessies wilt doen aan het ontwerp. Uiteraard worden onze 3D onderdelen geprint met een speciaal materiaal dat bestand is tegen de meest extreme temperaturen en omstandigheden,.
Ultra lichte constructies met maximale performance en betrouwbaarheid dus!

ELEKTRONISCHE OPLOSSINGEN OP MAAT

Na de opkomst van open ECU systemen heeft het gebruik van hoogwaardige elektronica oplossingen voor de aansturing in cross- en rally auto's een enorme vlucht genomen. 

Zomer levert daarom naast engine management systemen en motor kabelbomen ook op maat oplossingen voor de powerloom in jouw auto. Digitale powerboxen zonder kwestbare bewegende onderdelen, kunnen geprogrammeerd worden en aangestuurd door onze engineers speciaal ontwikkelde ZMS powerbox. Doordat de communicatie van ECU management naar de ZMS powerbox en eventuele aanwezige data systemen over CAN verloopt is er maar relatief weinig bekabeling nodig.
Ook voor het maken van kabelbomen en aansturen van pedel shift transmissies biedt ZMS oplossingen. De elektronica pakketten worden door onze enigneers naar uw wens ontwikkeld en uitgetekend. Maatwerk, zonder concessies dus voor het beste eind resultaat.

website realisatie door diezit.nl - cookieinstellingen