KWALITEIT VOOR DE JUISTE PRIJS

ALLEEN TOP PRODUCTEN ZIJN VOOR ONS GOED GENOEG

Bij Zomer willen we dat de klant op elk vlak tevreden is. Dit betekend dat we een kwalitatief perfect product willen leveren maar ook streven naar een redelijke prijs. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke producten we moeten gebruiken om jou deze goede prijs/kwaliteit balans te bieden. We selecteren en leveren producten waar betrouwbaarheid en een lange levensduur in combinatie met een goede prijs voorop staan.

INNOVATIEF MET ELK ONDERDEEL

CONSTANT OPZOEK NAAR EEN BETERE EN SNELLERE OPLOSSING

De wereld van autosport is non-stop in ontwikkeling. Dat vraagt continue nieuwe oplossingen voor nog betere prestaties. Zomer kan dat als geen ander. Unieke motoren die exact aansluiten op de behoefte van de klant, zodat het maximale resultaat behaald wordt. Zomer is innovatief, kijkt verder dan bestaande oplossingen en technieken. Zo weet je dat je motor altijd up to date is met maximale prestaties voor het beste resultaat.

SAMEN DE FINISH HALEN

WE MAKEN WAAR WAT WE BELOVEN

Beloftes die Zomer maakt, worden nagekomen. Je weet waar je aan toe bent als je met Zomer in zee gaan. Onze mensen hebben stuk voor stuk een echte winnaarsmentaliteit om samen met jou de finish te halen. Het succes van Zomer hangt van jouw prestatie af. Door een intensieve samenwerking zijn wij in staat om jouw motorpakket nog verder te optimaliseren. Samen werken we aan de details om als eerste over de finish te komen!

ONZE GESCHIEDENIS

In 2018 bestaat Zomer Motoren alweer 20 jaar. Ooit zijn we begonnen als een klein revisiebedrijf, tegenwoordig zijn we veel meer dan dat. We reviseren, bouwen en ontwikkelen motoren voor zowel normale personen auto's als auto's voor de sport. Een boot, kraan of tractor? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn te vinden aan de Handelsweg in Holten waar elke dag ruim 10 medewerkers voor je klaar staan om voor jouw de perfecte motor te realiseren


WERKEN BIJ ZOMER?

OP ZOEK NAAR EEN TOFFE BAAN?

Bij zomer zijn we altijd op zoek naar de talentjes uit de omgeving. Wanneer we geen vacature voor je hebben, schroom dan niet om alsnog een berichtje te sturen via het contact formulier.

website realisatie door diezit.nl - cookieinstellingen