Race Engines

WE BOUWEN MOTOREN

We prepareren al jaren motoren welke speciaal ontwikkeld zijn voor de race- en rallysport. Zomer Race Engines is gespecialiseerd in Ford, Volkswagen,  Renault en Peugeot race-en rallymotoren. Maar ook voor andere merken kun je altijd bij ons terecht om in overleg te bouwen en tunen naar jou eigen wensen. Onze racemotoren zijn door onze engineers ontwikkeld voor top prestaties met maximale betrouwbaarheid.

GA NAAR RACE ENGINES

Engineering

WE ONTWIKKELEN MOTOREN

Bij Zomer Engineering gaan verder dan alleen het bouwen van jouw motor. Wij weten dat de ontwikkeling in de racerij nooit stil staat. Daarom zijn onze engineers altijd op zoek naar meer en beter. We willen dat jouw motor het winnende resultaat geeft en blijft geven. Onze engineers kunnen gebruikmaken van de meest geavanceerde 3D CAD en simulatieprogramma’s om alle onderdelen zelf te ontwerpen.

GA NAAR ENGINEERING

Revision

WE REVISEREN MOTOREN

Onze roots liggen bij het reviseren van motoren. Of dit nu een motor is van een motorfiets, boot, auto of vrachtwagen. Door onze jarenlange expertise reviseren we een motor zodat deze weer als nieuw is en weer een heel leven mee kan. Met onze kennis zijn we in staat om een revisie vanaf het eerste moment goed aan te pakken waarbij we altijd meedenken met de klant. 

GA NAAR REVISIE

Race Engines

WE TESTEN MOTOREN

Een motor bouwen is 1, maar om een motor zo af te stellen dat deze betrouwbaar en optimaal kan presteren is een ander verhaal. We hebben hiervoor de beschikking over 3 Superflow testbanken waarmee we het vermogen van jou motor kunnen meten. Twee engine dyno centers en een 4x4 rolling road testbank. We kunnen hiermee het vermogen, het koppel en afstelling van jou motor meten en indien nodig de mapping aanpassen. Wil je alleen het vermogen van jou auto weten? Onze engineers staan voor je klaar. Maak van te voren wel even een afspraak:

LEES MEER MAAK EEN AFSPRAAK

Race Engines

WE LEVEREN HET TOTAAL PAKKET

De motor is een belangrijke sleutel om in motorsport tot presteren te komen. Om de motor optimaal te kunnen laten presteren levert ZOMER een totaal oplossing inclusief ECU, elektronica, kabelboom, koeling en (dry sump) smeersystemen. We staan klaar om je te adviseren om samen met jou te werken naar de perfecte totaal oplossing zodat we samen werken aan een maatwerk oplossing die aansluit bij jou wensen. Samen werken we naar succes want jou win is onze win! 

NEEM CONTACT OP LEES MEER

VOLG ZOMER OP SOCIAL MEDIA

BEKIJK ALLES GA NAAR ONZE FACEBOOK

website realisatie door diezit.nl - cookieinstellingen